Refusjonspolitikk

KANSELLERINGER ELLER ENDRINGER

Hvis du vil kansellere eller endre bestillingen din, kan du gjøre det forutsatt at bestillingen er plassert innen 24 timer.

Du må forstå at vi ikke kan kansellere bestillingen din eller gjøre endringer mer enn 24 timer etter betalingsbekreftelse, ettersom vi gjør vårt beste for å behandle og sende varene så raskt som mulig.

Vi er ikke ansvarlige for feil adresse eller annen unøyaktig informasjon gitt av kunder under betalingsprosessen som resulterer i at pakker går tapt eller ikke leveres av budfirmaer.

Det er kundens ansvar å sjekke informasjonen som oppgis på nettstedet vårt og vises på ordrebekreftelsessiden.

Vennligst send oss en e-post umiddelbart på support@boldaek.com hvis du har oppdaget feil informasjon, trenger å gjøre endringer eller kansellere bestillingen.

RETURER ELLER BYTTER

Du kan returnere bestillingen din innen 60 dager etter at den ble levert til adressen din (i henhold til sporingsinformasjonen) for refusjon eller bytte. Hvis det har gått 60 dager siden du kjøpte varen, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte.

Hvis det er gjort en feil fra vår side (f.eks. feil modell, ufullstendige deler og så videre) eller hvis produktet har ankommet skadet, vil vi rette opp dette uten ekstra kostnad for deg.

Av enhver annen grunn må du sende produktet tilbake til oss, og siden vi tilbyr gratis frakt til alle kunder på kjøpstidspunktet (hvis aktuelt), må du betale for frakt- og håndteringsgebyrene knyttet til dette. Produktet må være ubrukt og i samme stand som du mottok det, og det må også være i originalemballasjen eller lignende.

Når returen din er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å gi deg beskjed om at vi har mottatt de returnerte varene dine. Vi vil også sende deg en e-post med beskjed om full eller delvis refusjon vil bli behandlet.

REFUNDERING

Refusjoner behandles umiddelbart når du mottar en refusjonsbekreftelse eller en refusjonskvittering fra oss på e-post. Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon (hvis aktuelt) vil bli innvilget. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende:

- Alle varer som returneres som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes vår feil.

- Alle varer som returneres mer enn 60 dager etter levering.

Det vil ta mellom 5 og 10 virkedager, avhengig av banken din, før det refunderte beløpet vises på kontoen din eller kredittkortutskriften.

Hvis du ikke har mottatt refusjonen din etter dette tidspunktet, kan du kontakte banken din, da det noen ganger er et behandlingsvindu før refusjonsbeløpet blir lagt ut.


NEKTET LEVERING

Vi gir ikke refusjon for bestillinger som har blitt avvist under levering før den elektroniske sporingsinformasjonen viser at bestillingen er returnert til lageret vårt.

Dette er fordi noen fraktselskaper feilaktig omdirigerer leveransen tilbake til vårt lager, noe som resulterer i et fullstendig tap av varene. Derfor foretrekker vi å opprette returer etter at du har mottatt varen.

TILLEGG

Avhengig av omstendighetene ved bestillingen forbeholder Boldaek™ seg retten til å gi eller bestemme full refusjon, delvis refusjon eller bytte, ettersom hvert kundescenario er forskjellig og må behandles individuelt.

  • 60 dagers pengene tilbake-garanti

  • Sikrede betalinger

  • 24-timers kundestøtte

  • Miljøvennlige materialer