Informasjonskapsler og personvern

Våre retningslinjer for informasjonskapsler og personvern

Innledning
Når du besøker nettstedet vårt, samles det inn opplysninger om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet og øke verdien av annonsene som vises på nettstedet. Hvis du ikke ønsker at informasjon skal samles inn, må du slette informasjonskapslene dine (se instruksjonene) og avstå fra videre bruk av nettstedet. Nedenfor beskriver vi hvilke opplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Informasjonskapsler
Nettstedet bruker "informasjonskapsler", som er en tekstfil som lagres på datamaskinen, mobilen osv. for å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler. Se instruksjoner: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, kan annonser bli mindre relevante for deg og vises oftere. Du kan også risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt og at det er innhold du ikke får tilgang til.


Personopplysninger


Generelt om personopplysninger
Personopplysninger er all informasjon som i en eller annen grad kan knyttes til deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Dette skjer for eksempel ved at du får tilgang til innhold, registrerer deg for vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, på annen måte bruker tjenester eller foretar kjøp via nettstedet.
Vi samler inn og behandler vanligvis følgende typer opplysninger: En unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din, IP-nummer, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du selv gir uttrykkelig samtykke til dette og selv oppgir opplysningene, behandles også: Navn, telefonnummer, e-postadresse, adresse og betalingsinformasjon. Dette vil vanligvis være i forbindelse med opprettelse av innlogging eller ved kjøp.

Sikkerhet og trygghet
Vi behandler personopplysningene dine sikkert og konfidensielt i samsvar med gjeldende lovgivning, herunder personvernforordningen og personopplysningsloven. Opplysningene dine vil bare bli brukt til det formålet de ble samlet inn for, og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske tiltak mot at opplysningene dine utilsiktet eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, går tapt, forringes eller kommer til uvedkommendes kunnskap, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med loven.

Formål
Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg annonser som kan være relevante for deg, til å registrere kjøp og betalinger og til å levere de tjenestene du har bedt om, for eksempel å sende deg et nyhetsbrev. I tillegg bruker vi opplysningene til å optimalisere våre tjenester og innhold.

Perioden opplysningene lagres
Opplysningene lagres så lenge loven tillater det, og vi sletter dem når perioden avhenger av bakgrunnen for lagringen. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når opplysningene slettes.

Utlevering av opplysninger
Opplysninger om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikker på, geografisk plassering, kjønns- og alderssegment m.m. videreformidles til tredjeparter i den grad disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som er involvert i avsnittet "Informasjonskapsler" ovenfor. Informasjonen brukes til målrettet annonsering.
Vi bruker også en rekke tredjeparter til lagring og behandling av data. Disse behandler bare opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål.
Utlevering av personopplysninger som navn og e-post osv. skjer bare hvis du gir ditt samtykke. Vi bruker bare databehandlere i EU eller i land som kan gi opplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse.

Innsyn og klager
Du har rett til å få informasjon om personopplysningene vi behandler om deg i et standardisert format (dataportabilitet). Du kan også når som helst motsette deg bruken av opplysningene. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til behandling av opplysninger. Hvis opplysningene som behandles om deg er uriktige, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Forespørsler om dette kan sendes til info@musclepain.dk. Hvis du ønsker å klage over vår behandling av personopplysningene dine, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet. Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle personopplysningene dine eller begrense behandlingen av personopplysningene dine, kan du også sende en forespørsel til e-postadressen ovenfor.


Utgiver
Nettstedet eies og utgis av:

MLX MEDIA

E-post: support@boldaek.com
  • 60 dagers pengene tilbake-garanti

  • Sikrede betalinger

  • 24-timers kundestøtte

  • Miljøvennlige materialer