Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål

Ja, takket være minneskummet og den ergonomiske formen er puten vår egnet for alle typer mennesker - enten de er høye, ikke så høye, lette eller tunge.

Under utformingen av puten vår og de mange testene vi utførte, la vi merke til at et av de viktigste punktene for at puten effektivt skulle lindre brukerens smerter, var at den skulle forbli mellom brukerens ben gjennom hele natten. Selv når brukeren beveger seg. Vi sørget derfor for å legge til en elastisk støttestang som passer til alles ben.

Putetrekket er avtakbart og vaskbart. Vi anbefaler maskinvask på 30 grader. Minneskummet er ikke vaskbart.

Ja, det er det. Vi anbefaler imidlertid at du komprimerer skummet før du legger det i trekket for å gjøre det lettere å lukke glidelåsen.

Ja, trekket er laget av en blanding av bomull og myk polyester for å gi brukeren optimal komfort.

Puten vår gir lindring til personer som lider av:

- Isjias

- - Gonalgi

- - Lumbago

- - Cruralgia

- - Smerter i rygg, kne og hofte

- - Artrose og leddgikt

Vi tilbyr kun gratis frakt i Norge.

Vi behandler bestillingen din innen 2 til 3 virkedager. Noen ganger kan dette ta litt lengre tid, avhengig av trafikken, og vi beklager på forhånd hvis det oppstår forsinkelser. I gjennomsnitt mottar kundene våre bestillingene sine innen 10 til 12 dager. Den offisielle leveringstiden for butikken er 10 til 15 dager. Du finner mer informasjon her.

Vi sender til de fleste land i Europa. Kontakt vår kundeservice hvis du vil vite mer om leveringsalternativer til ditt land.

Dessverre har vi ikke en fysisk butikk ennå der du kan hente eller se produktet..

For å spore bestillingen din, vennligst oppgi bestillingsnummeret eller sporingsnummeret og e-postadressen din og gå til sporingssiden vår.

Du finner bestillingsnummeret ditt i ordrebekreftelsen, som du skal motta umiddelbart etter bestillingen. Hvis du ikke finner bestillingsbekreftelsen din, kan du sjekke søppelposten din. Bestillingsnummeret ditt begynner vanligvis med #.

Hvis du ikke har mottatt en ordrebekreftelse, kan du kontakte vår kundeservice her.

Når du har bestilt, vil du kort tid etter motta en e-post med ordrebekreftelse og ordrenummer. Hvis du ikke mottar den og pengene er reservert på kontoen din, kan du kontakte cores kundeservice her.

Vi tilbyr 60 dagers pengene tilbake-garanti på alle våre produkter. Du finner mer informasjon på vår side om retningslinjer for refusjon.

Hvis du trenger å returnere bestillingen din, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt via e-post på support@boldaek-no.com.

Hvis du ønsker å bytte ett eller flere produkter, kan du kontakte vår kundeservice via e-post på support@boldaek-no.com.

Hvis du ønsker refusjon for ett eller flere produkter, kan du kontakte vår kundeservice via e-post på support@boldaek-no.com.

  • 60 dagers pengene tilbake-garanti

  • Sikrede betalinger

  • 24-timers kundestøtte

  • Miljøvennlige materialer